سفارش تبلیغ
صبا ویژن
.persianblog'">

یا مهدی(عج) ادرکنی

جمعه 88/1/21 :: ساعت 11:31 صبح

 

هیئت های منحرف یکی دیگر از جنگ های روانی آمریکا !!! 

هیئت های مذهبی بیم ها و امید ها

 

 

بی شک هیئات مذهبی هفتگی با محوریت مساجد بهترین سنگر و مستحکمترین دژ در مقابل تهاجم فرهنگی می باشند. همه ما کما بیش شاهد بوده ایم گرایش به فساد و انحراف در کسانی که به نوعی با این هیئت ها ارتباط تنگاتنگ داشته اند بسیار کمتر از دیگران بوده است.

تهاجم فرهنگی روز به روز ابعاد تازه تری پیدا می کند؛ دشمن هر روز با استفاده از انواع دستاوردهای نوین مانند ماهواره، اینترنت، مجلات مبتذل، رمان های منحرف کننده و ... ایمان جوانان و نوجوانان را که از مهمترین سرمایه های جامعه اسلامی ما می باشند مورد هدف قرار داده است و متأسفانه دراین کار موفقیت های بسیاری هم داشته است، چه باید کرد؟ عده ای جاهلانه یا عامدانه این شبیخون را «توهم» می دانند، عده ای به صورت فردی دست به مقابله زده اند و عده ای نیز قرار است بعد از «خودسازی» کاری کنند! و در نهایت گروهی دیگر مأیوسانه فقط زبان به لعن و نفرین گشوده اند؛ بدون این که کمترین اقدامی انجام دهند. به هر حال روشن است که از طرفی کار فردی جوابگو نخواهد بود و از طرف دیگر امید بستن به مراکز دولتی ساده لوحانه است پس چه باید کرد؟

بی شک هیئات مذهبی هفتگی با محوریت مساجد بهترین سنگر و مستحکمترین دژ در مقابل تهاجم فرهنگی می باشند. همه ما کما بیش شاهد بوده ایم گرایش به فساد و انحراف در کسانی که به نوعی با این هیئت ها ارتباط تنگاتنگ داشته اند بسیار کمتر از دیگران بوده است. از این رو منادیان اباحی گری در سال های اخیر با نشانه گرفتن این مراکز حساس و تأثیرگذار و با القای انواع شبهات، سعی در به رکود کشیدن این مراکز داشته اند.

از سوی دیگر نمی توان آفاتی را که کمابیش دامنگیر این مراکز مذهبی شده است نادیده گرفت؛ آفاتی که بر اثر افراط و تفریط ها و گاهی به خاطر بینش بعضی از گردانندگان این هیئات موجب شده است که آثار مورد انتظار از این مراکز گرانقدر چندان برآورده نشود. البته بیان دقیق ثمرات، آفات و باید ها و نبایدهای میئات مذهبی احتیاج به مقاله مبسوطی دارد و می تواند موضوع خوبی برای یک پایان نامه باشد. آن چه در ذیل می خوانید مرور اجمالی آفات این مراکز است. هر چند به خاطر طولانی نشدن این نوشته از ذکر نقاط مثبت بسیار آن صرف نظر کرده و آن را به فرصتی دیگر موکول می کنیم.

آفات هیئات مذهبی:

مداحی:

1-1. سبک مداحی؛ چند سالی است که تعداد محدودی از مداحان که شاید نیت خوبی هم داشته باشند سبک های مداحی خود را از خوانندگان مبتذل ایرانی، ترکیه ای و هندی می گیرند به نوعی که افراد آشنا به آن سبک ها به راحتی تشخیص می دهند که این سبک، سبک فلان خواننده منحرف است. البته مداحی، نوعی هنر متعهد است و انتظار این که مدحی حتما بدون صدای زیبا خوانده شود منطقی به نظر نمی رسد؛ ولی سخن در این است که آن مداح با کدام اجازه شرعی نوار فلان خانم یا آقای مبتذل خوان را گوش می کند تا بتواند شعر خود را در قالب آن سبک بریزد. مگر نه این است که هدف وسیله را توجیه نمی کند. چرا خود این آقایان ذوق به خرج نمی دهند تا سبک خاصی را ابداع کنند؟

2-1. نپرداختن به ادعیه؛ ادعیه اهل بیت، گنجینه های گران قیمتی هستند که با تلاش زاید الوصف عالمان پیشین در طی قرون متمادی حفظ شده و به دست ما رسیده است؛ ادعیه ای که عرفان ناب، اخلاق و تربیت دینی در آن موج می زند؛ ولی به خاطر آشنا نبودن تعداد بسیاری از مداحان با زبان عربی، به این ادعیه ارزشمند کمتر توجه می شود و به جای آن بازار شعرهای عامیانه بعضا کم محتوا و سست، بسیار داغ است. از تبعات منفی این روش می توان به موارد بسیاری تغییر ذائقه های روانی مردم و محروم ماندن از فضایل فراوان ادعیه اشاره کرد.

با این وجود، تراه از میان بردن این آفت در دست روحانیت است؛ پیشنهاد حقیر این است که در مراکزی مانند سازمان تبلیغات، قسمت هایی برای تربیت مداح احداث شود (در بعضی از شهرها این مراکز دایر شده است) و برای جوانان مشتاق به مداحی دروسی مانند صرف و نحو، تفسیر قرآن و شرح ادعیه، تاریخ اهل بیت و احکام وبعی از دروس لازم به صورت فشرده آموزش داده شود (البته اگر این دوره در اردوهای تابستانی انجام شود با استقبال بهتر و بیشتری قرار می گیرد).

3-1. روضه های جعلی؛ یکی دیگر از آفاتی که همه شما تا حدود زیادی با آن آشنا هستید، رواج روضه های ساختگی برای تحت تأثیر قرار دادن مستمعین است؛ روضه های ساختگی یا به قول شهید مطهری (زهر ماری)؛ موجب تحریف بسیاری از وقایع عاشورا می شود. شهید علامه مطهری در کتاب حماسه حسینی به طور تفصیلی به این مطلب پرداخته است.

1. نپرداختن به نقاط نورانی کربلا؛ یکی از کم توجهی های بعضی از روضه خوان ها چه روحانی و چه غیر روحانی است که فقط نقاط غمناک و تاریک کربلا را می بینند، همان بینشی که ملایکه معترض در ابتدای خلقت حضرت آدم داشتند و حال آن که سوای فضاحت های دشمنان امام حسین(ع) در مقابل اقیانوسی از ایثار، معرفت، عرفان و حماسه موج می زند. ثمره بیان این نقاط نورانی از لحاظ تربیتی اگر بیش از نقاط تاریک کربلان نباشد کمتر هم نیست.

 

 

رسوم عزاداری

آفات «علم»

2-1. یکی از نشان های عزاداری در بسیاری از هیئت های مذهبی حمل علم آهنی است؛ اگر چه حمل علم به نظر اکثر مراجع کار مغایر با شرع نمی باشد ولی چند سالی است که در بعضی جاها این وسیله ابزاری در دست عده ای با نیت های ناخالص شده است؛ به عنوان نمونه:

در بعضی از مناطق علم هایی است که مردم معتقدند که این علم ها به جوش می آیند و حامل خود را به دنبال خود می کشند و هر وقت این علم به کسی حمله کرد آن شخص، فرد بی دینی است. جالب این که این علم ها همیشه در دست افراد معلوم الحال به جوش می آیند و در خیلی از مواقع به افراد مؤمن و معتبر حمله می کنند!

«قمه زدن»

از برنامه هایی که هیچ ارتباطی با اهداف امام حسین(ع) ندارد، تیغ، قمه و قفل زدن است. مقام معظم رهبری در این باره می فرماید: «در قدیم الایام در بین طبقه عوام الناس معمول بود که روزهای عزاداری به بدن خودشان قفل می زند بعد هم در مذمت این کار، بزرگان و علما گفتند و بر افتاد، ولی حالا باز هم شروع کرده اند. قمه زدن هم همین طور است این کار، کار غلطی است. یک عده قمه ها را بگیرند، به سرهای خودشان بزنند و خون ها را بریزند که که چه شود؟ کجای این حرکت، عزاداری است. (حوزه و روحانیت، ج 2، ص 173.)

استاد شهید مطهری در مورد تاریخچه قمه زنی می فرماید: «قمه زنی و بلند کردن طبل و شیپور از ارتدوکس های قفقاز به ایران سرایت کرد و چون روحیه مردم برای پذیرفتن آنها آمادگی داشت همچون برق در همه جا دوید.» (جاذبه و دافعه علی(ع)، ص 165.)

 

«موسیقی»

یکی دیگر از کارهایی که با فرهنگ عاشورا مناسبت ندارد ترویج موسیقی است؛ موسیقی از ساده ترین شکل آن یعنی طبل و نی و شیپور شروع شده و امروزه به ارگ و ... رسیده است. این همان برنامه ای است که در طول مدت های مدیدی در کلیساها انجام می شد (و بعدها از قفقاز وارد ایران شد) هدف مسیحیان از این کار، ایجاد جاذبه برای کلیساها می باشد؛ ولی با توجه به پتانسیل های جذاب دین، هیچ نیازی به این جاذبه های کاذب نیست؛ به ویژه این که مقام معظم رهبری فرمودند: «ترویج موسیقی با آرمالن های بلند انقلاب اسلامی سازگار نیست.»

نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که این آفات به مرور زمان به صورت فرهنگ و سنت در آمده است و از میان برداشتن آنها احتیاج به طول زمان و تأکید فراوان دارد؛ بنابراین برخورد با این آفات باید بسیار دقیق، هوشیارانه و بدون ایجاد تنش باشد. نکته دیگر این که هیئات مذهبی با دارا بودن آفات نسبتا زیاد، هنوز از بی نظیرترین مراکز مذهبی، جهت حفظ و تقویت ایمان مردم و افزایش معرفت آنهاست. حال اگر بتوان با یک برنامه منسجم ضمن بالا بردن بینش مسؤولان هیئات، ذاکرین اهل بیت و در نهایت توده مردم، این آفات را کاهش داد می توان تأثیر این هیئت ها را تا چندین برابر افزایش داد. به ویژه در صورتی که بتوان هیئات مذهبی را به صورت نظام یافته با هم مرتبط کرد تا همه آنها همانند اعضاء یک بدن، اهداف مشخص و متعددی را دنبال کنند؛ هر چند این عمل مشکل است ولی غیر ممکن نیست.

 


¤ نویسنده:برادر داش مرتضی

جمعه 88/1/21 :: ساعت 11:26 صبح
 

بازى اوباما در زمین ایران با کارت کلینتون

کاخ سفید با سیاست « تشویق » و «فشار» به میدان آمد
اوباما، رئیس جمهور جدید آمریکا که دستگاه تبلیغاتى این کشور با کوشش روز افزونى سعى داشت. وى را به عنوان چهره اى صلح طلب و تغییر دهنده مسیر سیاست هاى بوش معرفى کند، در مصاحبه اخیر خود با دشمن خواندن ایران ادعا کرد اگر تهران مشت هاى گره کرده خود را کنار بگذارد آمریکا حاضر است دست دوستى با این کشور بدهد.
به گزارش جوان اوباما یک هفته پس از اینکه به عنوان جانشین بوش در کاخ سفید سوگند یاد کرد در مصاحبه با العربیه گفت: ایالات متحده دست دیپلماسى خود را به سوى دشمن اصلى خود ایران دراز خواهد کرد به شرط آنکه رهبران جمهورى اسلامى هم مشت خود را شل کنند.
اوباما همچنین با اشاره به آماده سازى چارچوب سیاست خارجى دولت خود در قبال ایران در چند ماه آینده ، از تلاش دولتش براى استفاده از تمامى ابزارهاى قدرت ایالات متحده، از جمله در زمینه دیپلماسى در روابط با ایران خبر داد. ادعاى اوباما درباره مشت
 هاى گره کرده ایران که نشانگر تلاش تبلیغاتى وى براى آغاز دشمنى از سوى جمهورى اسلامى مى توان تفسیر کرد در حالى صورت مى گیرد که اوباما هیچ اشاره اى به سیاست هاى خصمانه آمریکا در گذشته و حال علیه ایران نکرد. به عقیده برخى کارشناسان اوباما در راستاى سیاست گفتگوى مستقیم و بدون پیش شرط که وعده آن را در مبارزات انتخاباتى داده بود تلاش خواهد کرد در طى گفتگوهاى احتمالى همان مواردى را که دولت بوش به عنوان پیش شرط( تعلیق غنى سازى اتمى) براى ورود به مذاکرات تهران- اتحادیه اروپا مطرح مى کرد، این بار به عنوان شروط عادى سازى روابط اعلام کرده و از طریق تهدید به اعمال تحریم هاى سنگین تر ایران را وادار به عقب نشینى از مواضع حقوقى خود کند. بدین ترتیب اوباما سیاست تهدید به جنگ بوش را با سیاست تهدید به تحریم هاى گسترده جایگزین خواهد ساخت ودر این مسیر از شعار هاى داده شده و چهره مثبتى که رسانه هاى آمریکایى از او ساخته اند، بهره لازم براى اجماع علیه ایران را به کار خواهد بست تا نه تنها بسیارى از تحریم هایى را که اکنون توسط دولت بوش به صورت یکجانبه علیه ایران وضع و اجرا شده است، اجرا کند بلکه احتمالا با همراهى متحدین اروپایى خود با وضع تحریم هاى جدید و به راه انداختن خیمه شب بازى دیگرى در شوراى امنیت سازمان ملل دایره تحریم هاى بین المللى را گسترده تر سازد. براى درک بیشتر سخنان اوباما باید به سخنان سوزان رایس نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل اشاره کرد که ساعاتى پیش از انتشار مصاحبه اوباما گفته بود که ایالات متحده دیپلماسى مقتدرانه و مستقیمى را در مورد برنامه هسته اى ایران دنبال خواهد کرد و در عین حال هشدار داده بود که اگر جمهورى اسلامى برنامه غنى سازى اورانیوم را متوقف نکند، فشار بر آن کشور افزایش خواهد یافت. رایس تاکید کرده بود: ما هر آنچه را که براى ادامه فشار در راستاى هدف خاتمه دادن به برنامه هسته اى ایران لازم و مناسب باشد در نظر مى گیریم. رایس همچنین گفته است: گفتگو و دیپلماسى باید دست به دست ادامه پیدا کند البته همراه با پیام جدى آمریکا و جامعه بین الملل مبنى بر اینکه امتناع ایران از درخواست هاى شوراى امنیت فقط باعث افزایش فشارها خواهد شد. تلاش آمریکا براى نگران نشان دادن خود از دستیابى ایران به فناورى چرخه کامل سوخت هسته اى در حالى انجام مى شود که در طول سالهاى اخیر هیچ کدام از گزارشهاى آژانس بین المللى اتمى سندى دال بر انحراف ایران از استفاده صلح آمیز از این فناورى ارائه نشده و همچنین بر طبق آخرین گزارش ?? نهاد اطلاعاتى آمریکا در دوران بوش ایران در حال حاضر هیچ گونه برنامه اى براى استفاده نظامى از این فناورى ندارد. برخى از کارشناسان بر این باورند که سیاست هاى اوباما در مواجهه با ایران پیروى از نسخه جدید همان سیاستى است که بیل کلینتون و به طورکلى حزب دموکرات در برابر ایران اعمال کرده است و از این نظر نباید انتظار ویژه اى براى تغییرات خاص از اوباما داشت. در دوران کلینتون آمریکایى ها فکر مى کردند با چند تغییر تاکتیکى و حتى چند ابراز پشیمانى ساده از سیاست هاى غلط این کشور در دخالت در ایران مى توانند با القاى پیام دوستى از زیر بار جبران خسارت هاى واقعى وارد آمده بر ایران فرار کرده و بدون تغییر عملى و پایدار سیاست هاى مداخله جویانه خود باب مذاکراتى که تغییر سیستم هاى اصولى ایران را در پى داشته باشد بگشایند. نتیجه سیاست هاى فریبکارانه دولت کلینتون که اکنون همسر وى مسئولیت وزارت امور خارجه اوباما را به عهده دارد تصویب قانون داماتو در مجلس این کشور علیه ایران بود که به طور یکجانبه شرکت هاى آمریکایى و غیر آمریکایى که بیش از ?? میلیون دلار در صنایع نفتى ایران سرمایه گذارى کنند را تحریم خواهد کرد.اما رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگرى از مصاحبه خود با شبکه العربیه در تشریح سیاست آمریکا نسبت به جهان اسلام و منطقه خاورمیانه گفت: کار من در مورد جهان اسلام انتقال این پیام است که آمریکا دشمن شما نیست، ما گاه مرتکب اشتباه مى شویم و بدون عیب و نقص نیستیم.
سخنان رئیس جمهور جدید آمریکا را مى توان ادامه تلاش دولت جدید آمریکا براى بازسازى چهره جنگ طلب آمریکا در جهان اسلام تلقى کرد که به واسطه دو جنگ فرسایشى در افغانستان و عراق و حمایت گسترده از جنایات رژیم صهیونیستى به شدت قوت گرفته است.
با این اوصاف اوباما از محکومیت جنایات رژیم صهیونیستى علیه مردم بى دفاع غزه خود دارى کرد و درباره این مسئله صرفا به اعزام نماینده خود به این منطقه براى بررسى اوضاع اشاره کرد.
رئیس جمهورى آمریکا گفت که احساس مى کند لازم است به فوریت به مسئله خاورمیانه بپردازد و افزود از آقاى میچل خواسته است تا با تمامى طرف هاى ذیربط در بحران خاورمیانه گفتگو کند.
باراک اوباما در عین حال تعهد خود نسبت به اسراییل، به عنوان یک متحد مهم و حق این کشور براى برخوردارى از امنیت و دفاع از خود را مورد تاکید قرار داد اما گفت که اسراییل نیز با گزینه هاى دشوارى مواجه است و دولت وى در نظر دارد تلاش بیشترى کند تا اسراییل دست به انتخاب مناسب بزند

 

خاخام اسراییلى: به فلسطینیان رحم نکنید

آویخاى رونزکى خاخام ارتش اسراییل با صدور فتوایى قبل از جنگ علیه غزه از سربازان ارتش اسراییل خواست تا به فلسطینیان رحم نکنند. به گزارش پرس.تى.وى بیروت، این خاخام اسراییلى پیش از شروع حمله نظامى اسراییل به نوار غزه با صدور فتوایى از سربازان ارتش خواست تا به دشمن فلسطینى رحم نکرده و همه را از دم تیغ بگذرانند.
یک گروه اسراییلى مدافع حقوق بشر موسوم به ییش دین روز دوشنبه خواستار اخراج این خاخام از ارتش اسراییل شد. این گروه توضیح داد که طى نامه
 اى به ایهود باراک وزیر دفاع و گابى اشکنازى رئیس ستاد ارتش خواسته است تا اظهارات رونزکى را جدى تلقى کرده و وى را برکنار سازند.

 

تیراندازى به سفارت آمریکا در یمن

ایسنا:پلیس یمن سه مرد مسلح را در نزدیکى سفارت آمریکا در این کشور دستگیر کرد. وزارت کشور یمن در گزارشى اعلام کرد: دو مرد مسلح در حالى که سوار بر خودرویى در حال حرکت بودند به سمت نگهبانى سفارت آمریکا در یمن شلیک کردند. پلیس یمن نیز در اقدامى مشابه و براى دفاع از خود به سمت خودروى در حال حرکت شلیک کرد. به نقل از پایگاه اینترنتى مجله آلمانى اشپیگل ، بعد از این تبادل آتش سه تن از افراد مظنون به شرکت در این اقدام در نزدیکى سفارت دستگیر شدند.


¤ نویسنده:برادر داش مرتضی

جمعه 88/1/21 :: ساعت 11:19 صبح

نویسنده صهیونیست:800 هزار اسرائیلی باشنیدن نام حماس به خود می لرزند

 

به گزارش فارس، به نقل از پایگاه اینترنتی "المستشار " یک نویسنده صهیونیست با چاپ مقاله ای تحت عنوان "آیا این پیروزی است؟ " در یک روزنامه روسی که در ایالات متحده آمریکا چاپ می شود و به مخالفت با صهیونیسم جهانی و سلطه لابی صهیونیست بر جهان معروف است، به انتقاد از جنگ غزه پرداخته است.

یک نویسنده اسرائیلی با اشاره به اینکه جنگ غزه ده میلیارد و پانصد میلیون دلار هزینه برای رژیم صهیونیستی در برداشته است، نوشت: هزینه ای که در طول چهل سال برای بهبود چهره اسرائیل در جهان هزینه شده بود تنها ظرف 22 روز به باد رفت.
وی در مقاله خود می‌نویسد: اگر برای بازگرداندن شالیط به غزه رفته بودیم که دست خالی بازگشتیم، اگر برای توقف شلیک موشکها رفته بودیم که شاهد بودیم برد موشکها تا آخرین روز جنگ در حال افزایش بود، اگر برای نابودی حماس رفته بودیم، تنها محبوبیت آنرا افزایش دادیم، اگر برای اشغال غزه رفته بودیم دیدیم که نیروهای اسرائیلی نتوانستند حتی یک متر به داخل غزه پیشروی کنند، اگر برای این رفته بودیم که نشان دهیم ما قدرتمندیم دیدیم که جنگ با تصمیم مقاومت پایان یافت نه با تصمیم گیری ما و اگر برای رژه نظامی رفته بودیم می توانستیم در تل آویو این کار را انجام دهیم ، اگر برای کشتن رهبران حماس رفته بودیم تنها دو نفر از پانصد نفر را کشتیم.
در این مقاله همچنین آمده است: اگر برای کسب همدردی جهانی به غزه رفته بودیم دیدیم که افکار عمومی جهان علیه ما شد حتی آنان که پیش از این با ما بودند، اگر برای احیای اطمینان سربازان رفته بودیم تنها ترس آنان را افزایش داده و اعتماد به نفس مبارزان فلسطینی را بالا بردیم اگر برای آن رفته بودیم که ثابت کنیم هنوز قدرت بازدارندگی خود را حفظ کرده ایم، دیدیم که اینگونه نیست و در حالیکه سلاح در دست داریم نمی توانیم از آن استفاده کنیم، اکنون با گسترش این فرهنگ یعنی فرهنگ مقاومت در میان ملتها خدا می داند چه اتفاقی خواهد افتاد، فراموش نکنیم که در جریان جنگ نیز آن کس که از آتش بس حرف می زد ما بودیم نه حماس و حتی یکبار هم درخواست آتش بس از حماس نشنیدیم.
نویسنده اسرائیلی در ادامه می نویسد: بگذارید سوال کنم ، چه کسی بازدارنده بود؟ خدا می داند، در حال حاضر هشتصد هزار اسرائیلی از ساکنان جنوب سرزمینهای اشغالی با شنیدن نام حماس به خود می لرزند.
در ادامه این مقاله آمده است: نتایجی که از این جنگ حاصل شد، هزینه ای به مبلغ ده میلیارد و پانصد ملیون دلار بود، این همان هزینه ای که در طول چهل سال برای بهبود چهره اسرائیل در جهان هزینه شده است که ارتش اسرائیل تنها ظرف 22 روز همه آنرا به باد داد، همه ما می دانیم که تلفات انسانی این جنگ بسیار زیاد بود اما از افشای آن ممنوع هستیم و تنها می توان گفت که "دروغ دیگر بس است ما پیروز نشدیم ".
چاپ این مقاله در روزنامه روسی که در ایالات متحده آمریکا منتشر می شود، باعث شد که این روزنامه از بازارهای آمریکا جمع شود.

 


¤ نویسنده:برادر داش مرتضی

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
خانه
مدیریت وبلاگ
شناسنامه
پست الکترونیک


کل بازدیدها:35948


بازدیدامروز:5


بازدیددیروز:8

 RSS 
 
لینک دوستان من
بیاوببین...!‏

لوگوی دوستان من











درباره من
یا مهدی(عج) ادرکنی
برادر داش مرتضی
سلام علیکم من برادر مرتضی یک بسیجی هستم

لوگوی وبلاگ
یا مهدی(عج) ادرکنی

اشتراک در خبرنامه
 

فهرست موضوعی یادداشت ها
اسرائیل[2] . فلسطین[2] . مداحی . مرگ بر اسرائیل . مقام معظم رهبری . مهدی . میر حسین موسوی . هیئت . یا مهدی . اصلاح طلبان . بیم ها وامید ها . جنگ روانی آمریکا . حدیث ولایت . حزب الله . خاتمی . خاخام اسرائیلی . دولت نهم . سرباز . سیاست . آمریکا . اباما . احمدی نژاد .

بایگانی شده ها
فروردین 1388

اوقات شرعی

آهنگ وبلاگ

طراحی قالب: رفوزه